Learning Heroes innoveert organisaties

Met visie, expertise en 100% enthousiasme

Visie op Learning

Leerbehoeften in organisaties veranderen voortdurend. Kantoren en werkplekken nemen nieuwe vormen aan. Vaker op afstand werken, automatisering, flexibele teams en generatieverschillen zijn belangrijke ontwikkelingen die om vernieuwende leeroplossingen vragen. Juist nu.

Daarnaast toont onderzoek aan dat het rendement van leren in organisaties te laag is. De huidige manier van aanbieden van leertrajecten sluit niet aan bij de doelgroep. Ongemakkelijke eenmalige seminars of verouderde e-learningvideo’s zijn echt verleden tijd.
e44a65140e20f57842af40dd5169239b-xxlarge
Laat leren geen vervelende verplichting zijn, maar juist een kans om jezelf uit te dagen, je te verdiepen uit eigen interesse en je verder te ontwikkelen waar je goed in bent. Meer persoonlijke groei en geluk verbetert het zakelijk resultaat.
fec1e6459653779474d60c57efdab9d6-large

We close the gap!

In onze ogen focust een moderne lerende organisatie vooral op faciliteren in plaats van controleren. Het is onze missie om elke opdrachtgever te helpen in het optimaal faciliteren van organisatie, groep en individu in het creëren van continue leerervaringen. Voor vandaag en in de toekomst.
Ambitieuze en lerende organisaties maken kennis met onze complete alles-in-één Learningplatform. Voor de ideale combinatie tussen de interactiviteit en het plezier van een werkomgeving en het gemak en de schaalbaarheid van een platform. Met een juiste mix van creativiteit, jarenlange expertise en enorm enthousiasme bieden we jouw organisatie het perfecte leerconcept voor jullie unieke leerdoelen en -behoeften.
Learning Heroes innoveert jouw bedrijf met Learning als transitieversneller. De organisatie, team en werknemers, waar dan ook, kunnen gegarandeerd zelf aan de slag met leerervaringen op maat voor slimmer leren en nog beter presteren. Op natuurlijke en prettige wijze werkt iedereen bewust en gericht mee aan de waardegroei van jouw bedrijf.

Learning Heroes Team

A hero is somebody who voluntarily walks into the unknown.

Carolien Boekhoven

Learning & Business

Martijn Poolen

Design & Techniek

Jordi Maijenburg

IT Projectmanager

Jetty Bergsma

Creative Writer

Hanneke Karssen

Creative Writer

Niek Jansen

Developer

Sander Menke

Developer

David Launspach

UX Designer

Klaar om te beginnen?

Start vandaag nog met jouw learning journey of stel ons een vraag over leerconcepten voor jouw organisatie. We horen graag van je!

Of stuur je bericht met dit formulier

Laat je inspireren door
ons Learning Heroes team

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een creatieve sessie!

Tijdens deze sessie krijg je handige tips en verrassende ideeën, doe je inspiratie op met onze succesvolle klantcases en ontdek je hoe jouw organisatie slimmer kan leren en beter presteren.

Ja, ik plan een creatieve sessie!

Laat hier je gegevens achter. Carolien, Martijn of Jordi plannen snel de creatieve sessie met je in.

Deze site gebruikt cookies om jou een geweldige gebruikerservaring te bieden.
Door LearningHeroes.nl te gebruiken, accepteer je ons gebruik van cookies

Laat je inspireren

Nieuwsgierig naar hoe je organisatie slimmer kan leren en beter presteren? Plan een creatieve sessie. Ontdek inspirerende en succesvolle tips, ideeën en klantcases.

Ja, inspireer me!

Vul je gegevens in. We maken snel een afspraak.