Succesverhaal
Codename Future

Kick-ass leeromgeving die past bij jongeren van deze tijd

Dé uitgeverij die jongeren in de ‘aan’-stand krijgt

Social enterprise Codename Future weet hoe studenten de samenleving op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Hoe zij zich online moeten gedragen. Hoe ze te motiveren. Bij Codename Future zetten ze deze jongeren in de ‘aan’-stand. Zij bereiden studenten voor op hun actieve rol in de samenleving en op het werk. Dit doen zij door middel van blended learning: de combinatie van een boek én een online omgeving. Met behulp van interactieve lessen over actuele onderwerpen ontwikkelen zij belangrijke vaardigheden en leren zij om het gesprek aan te gaan. 

collega's-lachen-klantverhaal-succesverhaal-codename-future-learning-heroes

Voor de nieuwe generatie in Learning

Codename Future is partner van het ROC (regionaal opleidingencentrum), een samenwerkingsverband van onderwijsinstituten in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en de volwasseneneducatie in Nederland. Het ROC leidt studenten niet alleen op voor een vak maar ook voor een vervolgopleiding en voor goed burgerschap. Het valt Codename Future op dat ROC wel online learning aanbiedt, maar dat het aanbod niet gebruiksvriendelijk is en ontoereikend gericht is op de mbo-studenten. Het is een behoorlijke mismatch met de tieners uit de digitale generatie met vele wensen en een ander online gedrag dan nu wordt aangeboden. Tijd voor een kick-ass online leeromgeving!

collega's-lachen-klantverhaal-succesverhaal-codename-future-learning-heroes

In hun zoektocht naar een kick-ass online leeromgeving komt Codename Future in contact met Learning Heroes. Na diverse concepten volgt een intensieve samenwerking voor het neerzetten van deze kick-ass leeromgeving dat inmiddels bij tientallen mbo-scholen en duizenden studenten is geïntroduceerd. Gezamenlijk bouwen we nog dagelijks aan de functionaliteiten van dit platform. In sprints werken we nieuwe functionaliteiten samen uit, waarna onze developers op bijna wekelijkse basis nieuwe features lanceren op het platform.

Referentie

martijn-spekman-algemeen-directeur-codename-future-learning-heroes

Martijn Spekman, Algemeen Directeur Codename Future “Als educatieve uitgever zochten wij een partner om een kick-ass leeromgeving te ontwikkelen voor het mbo onderwijs. Een partner die kennis en ervaring heeft in de didactische uitdagingen van het onderwijs, die pro-actief meedenkt bij het uitdenken van het juiste technische concept én de vertaalslag kan maken naar een doordacht en vernieuwend product. Met Learning Heroes hebben wij die partner. De korte lijnen werken bijzonder prettig en maken dat je echt begrepen wordt zodat er een product staat die aan onze wensen voldoet.”

martijn-spekman-algemeen-directeur-codename-future-learning-heroes

Klaar om te beginnen?

Start vandaag nog met jouw learning journey of stel ons een vraag over leerconcepten voor jouw organisatie. We horen graag van je!

Of stuur je bericht met dit formulier

Laat je inspireren door
ons Learning Heroes team

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een creatieve sessie!

Tijdens deze sessie krijg je handige tips en verrassende ideeën, doe je inspiratie op met onze succesvolle klantcases en ontdek je hoe jouw organisatie slimmer kan leren en beter presteren.

Ja, ik plan een creatieve sessie!

Laat hier je gegevens achter. Carolien, Martijn of Jordi plannen snel de creatieve sessie met je in.

Deze site gebruikt cookies om jou een geweldige gebruikerservaring te bieden.
Door LearningHeroes.nl te gebruiken, accepteer je ons gebruik van cookies

Laat je inspireren

Nieuwsgierig naar hoe je organisatie slimmer kan leren en beter presteren? Plan een creatieve sessie. Ontdek inspirerende en succesvolle tips, ideeën en klantcases.

Ja, inspireer me!

Vul je gegevens in. We maken snel een afspraak.