Succesverhaal
Digitale Bedrijfsschool

Slimmer leren en beter presteren met microlearnings

Een leven lang leren binnen MKB

De Digitale Bedrijfsschool is een initiatief van Codename Future, de social enterprise die  studenten en jong werkenden voorbereidt op een actieve rol in de samenleving en op werk. Met hun lesmethodes en digitale platformen helpen ze werknemers in het mkb om een positieve impact te maken op de samenleving.. 

 

Werknemers in het mkb hebben vaak weinig mogelijkheden om hun vaardigheden op peil te houden en te groeien in hun ontwikkeling. Daarom heeft Codename Future het ontwikkelprogramma de Digitale Bedrijfsschool geïnitieerd. De Digitale Bedrijfsschool is een initiatief van een consortium bestaande uit mkb-ondernemers, ROC-opleiders uit de regio Rijnland en Rivierenland en learning partner Learning Heroes. Deze krachten gecombineerd maken een leven lang leren binnen het mbk mogelijk met behulp van de SLIM Subsidie.

 

De Digitale Bedrijfsschool helpt om werknemers continu bij te scholen en te laten groeien.  In de Digitale Bedrijfsschool staan werkhouding en beroepsvaardigheden centraal. Werknemers vullen een ontwikkelscan in, waarna ze tips krijgen met welke vaardigheden ze aan de slag kunnen gaan. Werknemers gaan dagelijks voor, tijdens of na werk met microlearnings van 5 minuten aan de slag met hun persoonlijke vaardigheden. Met als resultaat dat werknemers én ondernemingen elke dag een stapje beter presteren.

Learning Heroes als conceptueel, inhoudelijk en technisch partner

Tijdens de ontwikkeling van de Digitale Bedrijfsschool zocht Codename Future een partner die kan meedenken op conceptueel niveau, op inhoudelijk vlak én op het technische gedeelte. Al snel kwam Learning Heroes in beeld met de jarenlange ervaring in learning en up-to-date kennis van techniek en learning software.

Los van de verantwoordelijkheid voor het technische gedeelte met inzet van de Learning Heroes software, is Learning Heroes als partner aangesloten in de ontwikkeling van het concept. Daarnaast is Learning Heroes lid van het consortium met mkb-ondernemingen en ROC-opleiders voor het waarborgen van het succes en de kwaliteit van de inhoudelijke content. Met het nieuwe leerconcept de Digitale Bedrijfsschool wil het consortium een cultuuromslag in organisaties realiseren waarbij meer focus wordt gelegd op het continu verbeteren van persoonlijke vaardigheden in de dagelijkse werkzaamheden van de werknemer. Op deze manier wordt leven lang leren binnen MKB bij ondernemingen een logisch onderdeel van de bedrijfsorganisatie.

Online ontwikkeling is nooit af

Met Learning Heroes heeft de Digitale Bedrijfsschool dus een ervaren learning partner in huis. In de aanloop naar de lancering draaide het leerconcept al volledig in de Learning Heroes software met meerdere pilotklanten aan boord. Het team van Learning Heroes is ook continu als testteam betrokken tijdens de ontwikkeling en geeft feedback op content en de user experience (UX). Want ook de online ontwikkeling van een innovatief leerconcept is nooit af!

Klaar om te beginnen?

Start vandaag nog met jouw learning journey of stel ons een vraag over leerconcepten voor jouw organisatie. We horen graag van je!

Of stuur je bericht met dit formulier

Laat je inspireren door
ons Learning Heroes team

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een creatieve sessie!

Tijdens deze sessie krijg je handige tips en verrassende ideeën, doe je inspiratie op met onze succesvolle klantcases en ontdek je hoe jouw organisatie slimmer kan leren en beter presteren.

Ja, ik plan een creatieve sessie!

Laat hier je gegevens achter. Carolien, Martijn of Jordi plannen snel de creatieve sessie met je in.

Deze site gebruikt cookies om jou een geweldige gebruikerservaring te bieden.
Door LearningHeroes.nl te gebruiken, accepteer je ons gebruik van cookies

Laat je inspireren

Nieuwsgierig naar hoe je organisatie slimmer kan leren en beter presteren? Plan een creatieve sessie. Ontdek inspirerende en succesvolle tips, ideeën en klantcases.

Ja, inspireer me!

Vul je gegevens in. We maken snel een afspraak.