Succesverhaal
Alex van Groningen BV

Van e-learningcursussen naar complete Learning Business

Dé partner voor ambitieuze financials en managers

Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor finance professionals en executive managers. Als opleidingsinstituut en uitgever biedt Alex van Groningen professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Via een verreikend multimediaal platform met toonaangevende opleidingen, evenementen, congressen, awards, diners, magazines en nieuws- en vacaturesites. Sinds 2020 is Alex van Groningen onderdeel van Sijthoff Media.
high-five-man-vrouw-succesverhaal-klantverhaal-alex-van-groningen-learning-heroes

Uitdaging

Alex van Groningen BV stond net als andere opleidingsinstituten voor de uitdaging om goed in te spelen op de ontwikkelingen in online leren en de voortgaande automatisering. Vanaf de eerste ontmoeting legde Learning Heroes het fundament van de online academie met hoogwaardige e-learning en inzet van zijn software. Een e-learning platform waarin financials jaarlijks aan hun PE-verplichting (Permanente Educatie) kunnen voldoen.
high-five-man-vrouw-succesverhaal-klantverhaal-alex-van-groningen-learning-heroes

In 2019 werd de huidige PE-accreditatie ingrijpend aangepast en de organisatie stond zo voor een grote uitdaging. Financials gaan met een portfolio werken en kiezen vanuit hun persoonlijke leerdoelen diverse activiteiten waarmee ze aantonen dat ze hieraan gewerkt hebben. De huidige online leeromgeving faciliteerde dit niet. Het businessmodel klopte niet meer, omdat financials niet hoofdzakelijk PE-uren meer hoefden te halen. Alex van Groningen schakelde hierop de hulp van Learning Heroes in om met de perfecte oplossing te komen. Waar Learning Heroes eerder de software en content leverden, staan zij nu als partners aan de start van een nieuw businessmodel. De eerste fase is opgeleverd, eind 2021 is de nieuwe werkwijze live voor financials en managers.

Resultaat

Vanaf dat moment koppelen financials in hun nieuwe persoonlijk portfolio de verschillende thema’s aan hun leerdoelen. Onder elk thema biedt het unieke kennisplatform uiteenlopende typen content, van podcasts en trainingen tot e-books en interactieve webinars. Het learningsysteem koppelt eenvoudig de activiteiten aan het leerdoel in het persoonlijke portfolio dashboard. Zo is de academy met e-learningcursussen volledig doorontwikkeld tot een complete Learning Business!

Referentie

melle-eijckelhoff-directeur-alex-van-groningen-learning-heroes

Melle Eijckelhoff, Directeur Alex van Groningen “Learning Heroes ken ik als een team enthousiaste en betrokken professionals. Ze excelleren in het scherp zetten van business, vraag en doelgroep. Met een stevige kennis van het ontwikkelen van hoogwaardige e-learning stonden zij aan de basis van de ontwikkeling van onze academie en doorontwikkeling ervan naar kennisplatform. Samenwerken met Learning Heroes betekent voor ons; een betrouwbare partner die waarmaakt en waarde toevoegt.”

melle-eijckelhoff-directeur-alex-van-groningen-learning-heroes

Klaar om te beginnen?

Start vandaag nog met jouw learning journey of stel ons een vraag over leerconcepten voor jouw organisatie. We horen graag van je!

Of stuur je bericht met dit formulier

Laat je inspireren door
ons Learning Heroes team

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een creatieve sessie!

Tijdens deze sessie krijg je handige tips en verrassende ideeën, doe je inspiratie op met onze succesvolle klantcases en ontdek je hoe jouw organisatie slimmer kan leren en beter presteren.

Ja, ik plan een creatieve sessie!

Laat hier je gegevens achter. Carolien, Martijn of Jordi plannen snel de creatieve sessie met je in.

Deze site gebruikt cookies om jou een geweldige gebruikerservaring te bieden.
Door LearningHeroes.nl te gebruiken, accepteer je ons gebruik van cookies

Laat je inspireren

Nieuwsgierig naar hoe je organisatie slimmer kan leren en beter presteren? Plan een creatieve sessie. Ontdek inspirerende en succesvolle tips, ideeën en klantcases.

Ja, inspireer me!

Vul je gegevens in. We maken snel een afspraak.