Succesverhaal
Mind.You

Dé online coach die jou laat groeien

Hét online platform voor geluk, gezondheid en groei

Lekkerder in je vel zitten. Gezonde gewoontes ontwikkelen. Geïnspireerd en gemotiveerd aan het werk. Dat is waar het nieuwe innovatieve leerconcept Mind.You voor staat. Op initiatief van Psychologie Magazine (WPG Uitgevers), dé autoriteit in Nederland voor persoonlijke groei, zag Mind.You het levenslicht. Samen met Learning Heroes heeft Psychologie Magazine het online ontwikkelplatform voor werkgevers ontworpen waar het stimuleren van flexibele organisaties met duurzaam inzetbare medewerkers centraal staat. Mind.You is de online coach die medewerkers laat groeien als mens. Die ondersteunt, stimuleert, uitdaagt en beloont voor een groter geluksgevoel en meer balans. 

1633347955219

Krachtige learnings voor verhogen engagement

Met de wens van Psychologie Magazine om te innoveren en om zo de impact en engagement te verhogen voor hun B2B-relaties is Learning Heroes ingeschakeld. Diverse labels van WPG Uitgevers zoals Psychologie Magazine, Yoga Online en A.W. Bruna, zijn na vergelijkend onderzoek met andere aanbieders, met overtuiging overgezet naar de omgeving van Learning Heroes. Hierdoor startte de ontwikkeling van het geheel nieuwe online concept Mind.You met veel vertrouwen.

1633347955219

From scratch is een volledig nieuwe leerervaring bedacht voor de bevordering van mentale vitaliteit van de werknemer. Een innoverend concept met features en contentvormen waarbij het verhogen van engagement centraal staat. Een solide implementatie is essentieel, en Learning Heroes gaat altijd net een stapje verder in innovatie. Immers, zonder interactie en engagement is er geen sprake van een geslaagd project.

Om dit proces te begeleiden kwam Learning Heroes met het idee om een Mind.You Engament Officer aan te stellen. Zo worden werknemers zowel online als offline geactiveerd om aan de slag te gaan met hun persoonlijke mentale vitaliteit. Na de livegang van de pilotfase begon het belangrijkste pas: het doorontwikkelen van de pilot naar de gewenste stip op de horizon. Psychologie Magazine (WPG Uitgevers) en Learning Heroes zijn zo een langdurige samenwerking aangegaan.

Mobile-first

Op basis van de feedback van de deelnemers op de pilot, hebben we met elkaar een vernieuwde versie van Mind.You ontwikkeld. Hierbij hebben we mobile-first ontwikkeld. De mobiele versie van het platform is nu volledig mobiel te gebruiken is, op elk moment van de dag.

Daarnaast zijn de weekprogramma’s geïntroduceerd. Elke week start je een nieuw programma van 6 overzichtelijke sessies, waarin je in een paar minuten per dag elke dag een stukje vitaler wordt.

Inmiddels vertrouwen al vele werkgevers op Mind.You als steuntje in de rug voor mentale vitaliteit van hun werknemers. Meer weten of een demo aanvragen? Kijk op www.mind-you.nl.

Referentie

sterre-van-leer-Hoofdredacteur-psychologie-magazine-learning-heroes

Sterre van Leer, hoofdredacteur Psychologie Magazine “Met Carolien krijg je niet alleen een slimme conceptontwikkelaar, maar meteen ook de meest enthousiaste cheerleader voor je project die je je had kunnen wensen. Die combinatie van aanstekelijk enthousiasme en kundigheid maakt het erg prettig werken met Learning Heroes. Uit ’t hart!”

sterre-van-leer-Hoofdredacteur-psychologie-magazine-learning-heroes

Klaar om te beginnen?

Start vandaag nog met jouw learning journey of stel ons een vraag over leerconcepten voor jouw organisatie. We horen graag van je!

Of stuur je bericht met dit formulier

Laat je inspireren door
ons Learning Heroes team

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een creatieve sessie!

Tijdens deze sessie krijg je handige tips en verrassende ideeën, doe je inspiratie op met onze succesvolle klantcases en ontdek je hoe jouw organisatie slimmer kan leren en beter presteren.

Ja, ik plan een creatieve sessie!

Laat hier je gegevens achter. Carolien, Martijn of Jordi plannen snel de creatieve sessie met je in.

Deze site gebruikt cookies om jou een geweldige gebruikerservaring te bieden.
Door LearningHeroes.nl te gebruiken, accepteer je ons gebruik van cookies

Laat je inspireren

Nieuwsgierig naar hoe je organisatie slimmer kan leren en beter presteren? Plan een creatieve sessie. Ontdek inspirerende en succesvolle tips, ideeën en klantcases.

Ja, inspireer me!

Vul je gegevens in. We maken snel een afspraak.