Succesverhaal Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Lancering online learning academy. Snel en volledig geaccrediteerd.

Voor zorg die goed, betaalbaar en beschikbaar is en blijft

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil dat mensen erop kunnen vertrouwen dat de zorg goed, betaalbaar en beschikbaar is en blijft. Om dat te bereiken, maakt het ministerie afspraken met zorgverleners om de zorg dichterbij huis te bieden als het kan en zet ze in op preventie. Mensen hoeven dan minder vaak naar het ziekenhuis of een instelling. Dat is prettiger voor patiënten. Ook bespaart dit kosten. Het ministerie werkt er hard aan om meer mensen te werven voor de zorg en het werk beter te organiseren. Bijvoorbeeld door een andere taakverdeling en slim gebruik van nieuwe technologie.

Lancering learning academy. Direct erkend met accreditatie.

Het ministerie zet in op het slim gebruikmaken van nieuwe technologie. Een eerste stap is om een hoogwaardige geaccrediteerde e-learning academy op te zetten voor alle verpleegkundigen. Het behalen van dit doel is een grote uitdaging voor het ministerie. Niemand binnen de organisatie heeft ervaring met het volledig integreren van leertrajecten. 

Daarnaast hebben ze de expertise niet in huis voor een snelle en juiste aanvraag van de V&VN-accreditatie. Hier biedt Learning Heroes uitkomst met de jarenlange ervaring en kennis van het team! Samen met het ‘Zorg van Nu’-team is een succesvol leertraject ontworpen op basis van een krachtig concept en de visie van het ministerie. Binnen no-time is de complete gratis e-learning ‘Slimme Zorg van Nu’ ontwikkeld om het werk in de zorg te vergemakkelijken voor verpleegkundigen van alle niveaus. Dit vereist doelgroepdenken en doelgroepgericht schrijven waarin Learning Heroes zich specialiseert.
Ook is het learningconcept zo ingericht dat het bruikbaar is voor andere mensen in de zorg zoals mantelzorgers, studenten en bestuurders van zorginstellingen. De gebruikers leren wat slimme zorg is, welke slimme zorgoplossingen er zijn en hoe deze zijn toe te passen in hun eigen werk. Learning Heroes heeft in een versnelde procedure vanuit hun expertise ervoor gezorgd dat de e-learning volledig geaccrediteerd is. Zorgverleners kunnen er accreditatiepunten mee behalen: 8 punten bij V&VN, 7 punten bij NVvPO of 8 punten bij ADAP.

Referentie

janine-geluk-beleidsmedewerker-ministerie-vws-innovatie-zorgvernieuwing-learning-heroes

Janine Geluk, Innovatie & Zorgvernieuwing, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport “Vorig jaar hebben we samen met Learning Heroes onze e-learning Slimme Zorg van Nu ontwikkeld, en wat zijn we blij! Learning Heroes biedt veel expertise en sterke begeleiding. Ze stonden altijd klaar om ons te helpen en onze vragen te beantwoorden. Bovendien gaven ze veel waardevolle adviezen gedurende het proces. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Dit alles heeft er zeker toe geleid dat onze e-learning binnen no-time werd geaccrediteerd!”

janine-geluk-beleidsmedewerker-ministerie-vws-innovatie-zorgvernieuwing-learning-heroes

Klaar om te beginnen?

Start vandaag nog met jouw learning journey of stel ons een vraag over leerconcepten voor jouw organisatie. We horen graag van je!

Of stuur je bericht met dit formulier

Laat je inspireren door
ons Learning Heroes team

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een creatieve sessie!

Tijdens deze sessie krijg je handige tips en verrassende ideeën, doe je inspiratie op met onze succesvolle klantcases en ontdek je hoe jouw organisatie slimmer kan leren en beter presteren.

Ja, ik plan een creatieve sessie!

Laat hier je gegevens achter. Carolien, Martijn of Jordi plannen snel de creatieve sessie met je in.

Deze site gebruikt cookies om jou een geweldige gebruikerservaring te bieden.
Door LearningHeroes.nl te gebruiken, accepteer je ons gebruik van cookies

Laat je inspireren

Nieuwsgierig naar hoe je organisatie slimmer kan leren en beter presteren? Plan een creatieve sessie. Ontdek inspirerende en succesvolle tips, ideeën en klantcases.

Ja, inspireer me!

Vul je gegevens in. We maken snel een afspraak.