Succesverhaal
contentcreatie voor Sijthoff Media

Volledige ontzorging voor masterclasses & congressen

De vakautoriteit voor meer dan 1 miljoen professionals

Sijthoff Media is een omnichannel contentbedrijf en marktleider en autoriteit in de domeinen overheid, IT, marketing & communicatie, HR, finance, M&A en kids. Sijthoff Media weet wat er speelt en geeft richting door mensen te informeren en verbinden. Maandelijks bereiken de labels van Sijthoff gemiddeld 1 miljoen professionals. Daarnaast organiseert Sijthoff jaarlijks ook tientallen veelbezochte events, congressen en opleidingen. Learning Heroes werkte al samen op content en techniek met onder andere Alex van Groningen en Adformatie. Tijdens de coronacrisis is daar online eventorganisatie aan toegevoegd, een logisch vervolg van de langdurige samenwerking.

Online events met impact

In 2020 gooide corona roet in het eten voor de events van Sijthoff Media. In no-time moesten deze events omgebouwd worden tot online events.

Learning Heroes heeft online events als expertise en kan zo de volledige organisatie of delen van de organisatie van online events op zich nemen. Van volledig programmamanagement, het opzetten van het inhoudelijke programma tot aan de rollen van (co-)host of gespreksleider.

Dankzij onze onderwijskundige visie en online learning expertise kozen Binnenlands Bestuur en AG Connect ons om vorm te geven aan hun online congressen en masterclasses. Lees hieronder meer over deze succesvolle events.

Schermafbeelding 2021-11-26 om 15.16.41

Online congres Europese Subsidies

Binnenlands Bestuur organiseert in samenwerking met Vindsubsidies het ‘Succes met Europa’-programma. De mogelijkheden van Europese subsidie werden tijdens dit event in beeld gebracht door prominente EU-vertegenwoordigers zoals Diederik Samsom.

Voor de online events waren zij op zoek naar een betrouwbare partner om de kar te trekken en de interactiviteit tijdens de live events te bewaken. Learning Heroes bleek een logische partner vanuit eerdere contentsamenwerkingen.

Het event werd een groot succes. Uiteindelijk keken meer dan 700 ambtenaren mee, juist omdat het een online event was! Binnenkort volgt een masterclassreeks.

Schermafbeelding 2021-11-26 om 15.17.36

Masterclasses Digitale Transformatie

AG Connect is hét platform voor alle IT’ers. IT-professionals komen hier voor duiding van trends en achtergronden van de laatste IT-ontwikkelingen. 

In samenwerking met Pegasystems, organiseert AG Connect vijf masterclasses voor winnende strategieën voor digitale transformatie. Experts bespreken de succesfactoren en valkuilen aan de hand van vijf concrete praktijkvoorbeelden.

Learning Heroes bewaakt wederom de inhoudelijke agenda en leidt ditmaal ook de panelgesprekken. Van de rol van leiderschap tot aan het omgaan met schaarse middelen, tijd en capaciteit, het komt allemaal in bod in deze reeks.

Referentie

Eric de Kluis, hoofdredacteur Binnenlands Bestuur “Samen met Carolien Boekhoven van Learning Heroes hebben we het online congres ‘Succes met Europa!’ opgezet, waarmee we de mogelijkheden voor gemeenten om Europese subsidies te verkrijgen onder de aandacht hebben gebracht. Mede door de samenwerking met Learning Heroes werd de bijeenkomst een groot succes, met meer dan 700 aanmelders, een interessant programma leden van het Europees Parlement, Nederlandse bestuurders en tal van succesvolle voorbeeldprojecten.”

EricDeKluis

Klaar om te beginnen?

Start vandaag nog met jouw learning journey of stel ons een vraag over leerconcepten voor jouw organisatie. We horen graag van je!

Of stuur je bericht met dit formulier

Laat je inspireren door
ons Learning Heroes team

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een creatieve sessie!

Tijdens deze sessie krijg je handige tips en verrassende ideeën, doe je inspiratie op met onze succesvolle klantcases en ontdek je hoe jouw organisatie slimmer kan leren en beter presteren.

Ja, ik plan een creatieve sessie!

Laat hier je gegevens achter. Carolien, Martijn of Jordi plannen snel de creatieve sessie met je in.

Deze site gebruikt cookies om jou een geweldige gebruikerservaring te bieden.
Door LearningHeroes.nl te gebruiken, accepteer je ons gebruik van cookies

Laat je inspireren

Nieuwsgierig naar hoe je organisatie slimmer kan leren en beter presteren? Plan een creatieve sessie. Ontdek inspirerende en succesvolle tips, ideeën en klantcases.

Ja, inspireer me!

Vul je gegevens in. We maken snel een afspraak.