Succesverhaal
WPG Uitgevers

Van print naar online academies

The driving heart of Dutch storytelling

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven die zijn oorsprong heeft in het oud-verzetsblad Vrij Nederland. Een progressief weekblad, waar geestelijke ontwikkeling en verrijking voorop stonden. Door de jaren heen is WPG Uitgevers vanuit die gedachte zich blijven ontwikkelen. In Nederland en Vlaanderen stimuleren ze inmiddels dagelijks miljoenen mensen te groeien in denken en doen.
mindbites-klantverhaal-succesverhaal-wpg-uitgevers-learning-heroes

Meer interactie door innovatie

WPG Uitgevers heeft sterke merken met geweldige verhalen. Elk merk brengt zijn content in een eigen platform aan het juiste publiek. Van boeken en tijdschriften tot opleidingen en events. Nu de content grotendeels online wordt aangeboden, merkt WPG Uitgevers op dat minder bezoekers én ook minder werknemers gebruikmaken van de online diensten. De vraag van WPG Uitgevers: hoe kun je een impactvol leerconcept creëren waardoor abonnees en werknemers blijvend betrokken zijn?
mindbites-klantverhaal-succesverhaal-wpg-uitgevers-learning-heroes

Voor WPG Uitgevers was het essentieel om te innoveren en om zo de engagement te verhogen. Diverse labels als Psychologie Magazine, Yoga Online en A.W. Bruna, zijn na vergelijkend onderzoek met andere aanbieders, met overtuiging overgezet naar de omgeving van Learning Heroes. Hiermee is het vertrouwen in Learning Heroes gestart. Met de wens van WPG om impact en engagement ook B2B te verhogen is Learning Heroes ingeschakeld voor de ontwikkeling van een geheel nieuw innovatief concept met de naam MIND.YOU.

From scratch is een volledig nieuw concept bedacht voor de bevordering van mentale vitaliteit van de werknemer. Een innoverend concept met features en contentvormen waarbij het verhogen van engagement centraal staat. Een solide implementatie is essentieel, en Learning Heroes gaat altijd net een stapje verder in innovatie. Immers, zonder interactie en engagement is er geen sprake van een geslaagd project.

Om dit proces te begeleiden kwam Learning Heroes met het idee om een MIND.YOU Engament Officer aan te stellen. Zo worden werknemers zowel online als offline geactiveerd om aan de slag te gaan met hun persoonlijke mentale vitaliteit. Na de livegang van de pilotfase begon het belangrijkste pas: het doorontwikkelen van de pilot naar de gewenste stip op de horizon. WPG Uitgevers en Learning Heroes zijn zo een langdurige samenwerking aangegaan.

Referentie

corine-d’haans-directeur-wpg-media-learning-heroes
Corine d’Haans, directeur WPG Media “Online-learning is één van de strategische pijlers van ons mediabedrijf. De ontwikkelingen hierin gaan heel snel. Om hierin voorop te kunnen én te blijven lopen, moeten ontwerp en realisatie van nieuwe concepten vrijwel gelijktijdig ontwikkeld worden. Daarom werken we samen Learning Heroes. Zij denken goed met ons mee, komen altijd met creatieve oplossingen en bereiken versnellingen bij de realisatie van nieuwe ideeën. Learning Heroes voelt daarmee als collega’s die onze visie serieus neemt en waar nodig de kar trekt om onze missie en wensen waar te maken.”
corine-d’haans-directeur-wpg-media-learning-heroes

Klaar om te beginnen?

Start vandaag nog met jouw learning journey of stel ons een vraag over leerconcepten voor jouw organisatie. We horen graag van je!

Of stuur je bericht met dit formulier

Laat je inspireren door
ons Learning Heroes team

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een creatieve sessie!

Tijdens deze sessie krijg je handige tips en verrassende ideeën, doe je inspiratie op met onze succesvolle klantcases en ontdek je hoe jouw organisatie slimmer kan leren en beter presteren.

Ja, ik plan een creatieve sessie!

Laat hier je gegevens achter. Carolien, Martijn of Jordi plannen snel de creatieve sessie met je in.

Deze site gebruikt cookies om jou een geweldige gebruikerservaring te bieden.
Door LearningHeroes.nl te gebruiken, accepteer je ons gebruik van cookies

Laat je inspireren

Nieuwsgierig naar hoe je organisatie slimmer kan leren en beter presteren? Plan een creatieve sessie. Ontdek inspirerende en succesvolle tips, ideeën en klantcases.

Ja, inspireer me!

Vul je gegevens in. We maken snel een afspraak.