Perfecte oplossingen voor elk leerdoel

Voor jouw business, organisatie en collega’s

Maak jouw groeiambities waar

Tientallen organisaties vervullen hun leerbehoeften en behalen hun leerdoelen met Learning Heroes. Voor elk unieke interne of externe strategisch Learningvraagstuk bieden we passende innovatieve leeroplossingen. Een succesvol leertraject start met een visie en een krachtig concept. Vaak zitten we daarom al aan tafel met opdrachtgevers voordat de vraag echt vorm heeft.

Wat is de leerbehoefte in jouw organisatie?

Laat Learning Heroes jouw organisatie slimmer leren en nog beter presteren. Met creatieve leerconcepten die werken.

trap-oplossingen-groeiambities-learning-heroes

WE.MAKE.LEARNING.WORK.

Voor jouw business,
je organisatie en collega’s

Voor jouw business, je organisatie en collega’s

brains-innovatieve-leerconcepten-learning-heroes-zwart

Innovatieve leerconcepten

Voor jouw business

Innovatieve Learning voegt duurzame waarde toe bij opleiders, uitgevers, trainers en online ondernemers. Vele lerende organisaties gaan jou voor met een eigen learning academy of online kennisplatform. Voor klanten, relaties en leveranciers. Voor huidige en nieuwe werknemers. 

Graag delen we met jou hoe onze opdrachtgevers hun groeiambities nu waarmaken met een geheel nieuw succesvol Learning businessmodel.

Nieuwsgierig?
Neem contact op.
brains-innovatieve-leerconcepten-learning-heroes-zwart
learning-journey-leerervaring-learning-heroes-wit
learning-journey-leerervaring-learning-heroes-wit

Unieke leerervaringen

Voor iedere organisatie

De leerbehoefte in jouw organisatie verandert voortdurend. De nieuwe norm van vaker op afstand werken vraagt ook naar meer vernieuwende leeroplossingen.

Juist in deze tijden biedt Learning Heroes moeiteloos krachtige learning journeys voor meer leer- en communicatiesucces. Creëer een continue leerervaring. Investeer in digitaal transformeren en blijf met jouw team en collega’s slimmer leren.

team-onboarding-op-maat-learning-heroes-wit

Onboarding
op maat

Onboarding op maat

Voor nieuwe collega's

Maak van jouw Onboarding een succes met innovatieve Learningconcepten en -techieken van Learning Heroes. Boeiend, plezierig en op een natuurlijke manier. Geslaagde Onboarding heeft een grote impact op de retentie van je medewerkers. Help nieuwe collega’s in hun ontwikkeling van kennis en vaardigheden om te presteren, maak ze enthousiast voor jouw organisatie en geef ze het volle vertrouwen dat ze de juiste beslissing hebben genomen.
team-onboarding-op-maat-learning-heroes-wit
computer-scherm-software-leeroplossingen-software-learning-heroes

Ontdek de Learning Heroes software

Voor al jouw leerdoelen

Alle complete leertrajecten draaien volledig op de Learning Heroes software. Creëer eenvoudig succesvolle leerervaringen met de gebruiksvriendelijke e-learning en kennisplatform software. In eigen beheer ontwikkeld, altijd de nieuwste technieken en niet afhankelijk van derden. Op deze manier biedt Learning Heroes als enige maatwerk en doorontwikkeling. En zo ondersteunt de software altijd jouw learningdoelstellingen en niet andersom. Vandaag. Morgen. Volgend jaar. Jouw succes is ons succes.

Ga aan de slag met het alles-in-één Learningplatform voor jouw business, voor in jouw organisatie en voor nieuwe collega’s.

Nieuwsgierig naar dé leeroplossing voor je bedrijf?

Start vandaag nog met jouw learning journey of stel ons een vraag over mogelijke leertrajecten voor jouw organisatie. We horen graag van je!

Of stuur je bericht met dit formulier

Laat je inspireren

Nieuwsgierig naar hoe je organisatie slimmer kan leren en beter presteren? Plan een creatieve sessie. Ontdek inspirerende en succesvolle tips, ideeën en klantcases.

Ja, inspireer me!

Vul je gegevens in. We maken snel een afspraak.

Laat je inspireren door
ons Learning Heroes team

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een creatieve sessie!

Tijdens deze sessie krijg je handige tips en verrassende ideeën, doe je inspiratie op met onze succesvolle klantcases en ontdek je hoe jouw organisatie slimmer kan leren en beter presteren.

Ja, ik plan een creatieve sessie!

Laat hier je gegevens achter. Carolien, Martijn of Jordi plannen snel de creatieve sessie met je in.

Deze site gebruikt cookies om jou een geweldige gebruikerservaring te bieden.
Door LearningHeroes.nl te gebruiken, accepteer je ons gebruik van cookies