1. E-learning verwijderen
Wil je een e-learning verwijderen? Volg dan deze stappen:
- Ga naar ‘Mijn aanbod’
- Klik op de betreffende e-learning
- Klik op ‘Verwijder’
2. Let op: dit wordt ook verwijderd
Bij het verwijderen van een e-learning worden de volgende onderdelen permanent verwijderd:
- Alle onderliggende thema’s en pagina’s
- Alle voortgang van gekoppelde deelnemers
- Toegang voor alle deelnemers wordt direct ingetrokken
Certificaten blijven wel bewaard en zijn nog opvraagbaar door deelnemers.
3. Archivering & herstel
- De verwijderde e-learning blijft 90 dagen bewaard in het archief
- Na 90 dagen wordt de e-learning definitief verwijderd van de server
- Wil je een verwijderde e-learning herstellen? Neem binnen 90 dagen contact op met Learning Heroes