Hoe koppelt een company-administrator subscriptions aan zijn deelnemers?

Login als company-administrator

1. Ga naar ‘Mijn bedrijf’
2. Bij het kopje ‘Bedrijfslicenties’ wordt aangegeven hoeveel subscriptions nog beschikbaar zijn en wanneer deze verlopen. Door op ‘Bekijken’ te klikken krijg je uitgebreidere informatie te zien, o.a aan wie ze gekoppeld zijn.
3. Selecteer de ‘deelnemer’ aan wie je een subscription wil koppelen door bij de deelnemer te klikken op ‘Bekijken’ en daarna te klikken op ‘Koppel e-learning aan deelnemer’. Kies vervolgens aan welke e-learnings de deelnemer gekoppeld moet worden. Na opslaan krijgt de deelnemer automatisch per mail een notificatie met welke training(en) de deelnemer gekoppeld is.

De training komt dan in zijn ‘aangekochte items’ te staan. Hij ziet daar zijn voortgang en kan ook ‘verlengen’.