Gebruikers importeren met Excel

Het is mogelijk om via een Excelbestand gebruikers te importeren (vraag Learning Heroes voor het juiste format).

Via het management kan je kiezen of zelf een wachtwoord kiezen voor deze gebruikers (dit is vanuit veiligheidsoogpunt niet aan te raden) of een wachtwoordlink naar alle gebruikers laten sturen waarmee elke gebruiker zelf een wachtwoord kan aanmaken.

Wij raden aan om nooit meer dan 500 deelnemers te gelijk te uploaden. Het automatisch aanmaken van de deelnemers kan even duren. Je ontvangt een mail zodra de import afgerond is. Als niet alle deelnemers aangemaakt konden worden, krijg je hiervan een rapport.