Je kunt een gebruiker eenvoudig toewijzen aan een ander bedrijf binnen het platform. Dit doe je via het profiel van de gebruiker.
Stappenplan
- Ga naar het gebruikersprofiel
- Klik op de knop ‘Overdragen aan ander bedrijf’
- Selecteer het nieuwe bedrijf waar de gebruiker naartoe verplaatst moet worden
Na bevestiging wordt de gebruiker direct verplaatst naar het nieuwe bedrijf.
Let op: leergroepen worden ontkoppeld
Als de gebruiker lid was van een leergroep binnen het oude bedrijf, dan wordt die koppeling automatisch verwijderd bij de overdracht. Je kunt de gebruiker in het nieuwe bedrijf opnieuw toevoegen aan een leergroep indien nodig.