Algemene voorwaarden en Privacy Statement

Op de inlog- en registratiepagina verwijzen we standaard naar algemene voorwaarden en een privacy statement/disclaimer. Je kan dit automatisch laten verwijzen naar jouw pagina's door een pagina genaamd 'Algemene voorwaarden' en een pagina genaamd 'Disclaimer' aan te maken. Deze zijn dan direct gelinkt.

Pro tip: Je kan deze pagina's eventueel een andere titel geven, zolang de URL's maar 'algemene-voorwaarden' en 'disclaimer' zijn. Als je dit wilt doen, klik rechtsboven op 'Options' en kies voor de tab 'SEO'. Vul onder 'Gebruiksvriendelijke URL' vervolgens 'disclaimer' of 'algemene-voorwaarden' in. Je kan nu een andere paginatitel invullen.