Bedrijf aanmaken

Gebruikers worden standaard gegroepeerd in 'bedrijven'. Via het 'Bedrijvenoverzicht' kom je terecht in een overzicht van alle bedrijven. Het is niet mogelijk gebruikers aan te maken zonder deze te koppelen aan een bedrijf.

Wat zijn de voordelen van 'bedrijven'?

Er zitten een aantal voordelen aan de structuur met bedrijven:

• Je kan per bedrijf kleuren/logo/URL instellen. Zo kan je jouw klant jouw content aanbieden, maar dan in hun eigen jasje. Als je een bedrijf aanklikt, kan je via de knop 'Whitelabel instellingen' de opmaak aanpassen aan het bedrijf. In het losse supportartikel 'Whitelabel instellingen voor bedrijven' vind je meer hierover terug.
  • Je kan per bedrijf 'company-administrators' aanwijzen. Deze gebruikers kunnen zelf het beheer over de gebruikers binnen hun eigen bedrijf uitvoeren. Zo kunnen zij zelf gebruikers aanmaken, de voortgang van hun gebruikers inzien en specifieke e-learnings koppelen aan bedrijven
  • Je kan per bedrijf licenties verkopen. De 'company-administrator' krijgt dan de mogelijkheid om een maximumaantal e-learnings te koppelen. Wil je gebruik maken van 'licenties'? Je kan deze module aan laten zetten middels een supportticket.

Indien je vooral te maken hebt met consumenten als klant, kan je er ook voor kiezen om 1 bedrijf aan te maken en hier alle gebruikers in aan te maken.