API/SSO-koppeling

We bieden een standaard-API aan waarmee je bepaalde handelingen kan uitvoeren zoals gebruikers aanmaken en e-learnings koppelen. Indien je gebruik wilt maken van de API, neem contact op middels een supportticket. We brengen hiervoor eenmalig inrichtingskosten in rekening. Daarnaast kunnen we SSO-koppelingen op maat maken. Hiermee kunnen gebruikers die een account hebben binnen één van je andere systemen, met hetzelfde account inloggen in jouw trainingsomgeving. Neem contact op via een supportticket voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden API:

• Bedrijven: Maak een bedrijf aan of haal de details op van een specifiek bedrijf.
  • Gebruikers: Maak een gebruiker aan of haal een specifieke gebruiker op of verwijder deze.
  • E-learnings: Haal een lijst op van alle e-learnings in de omgeving of de details van een specifieke e-learning.
  • E-learnings koppelen: Koppelen een e-learning aan een specifieke gebruiker of verwijder een e-learning uit het account van een specifieke gebruiker.